דלקת פרקים שיגרונית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/11/2014 | 12:47 | מאת: יואל

שלום רב אני מאובחן ב - RA ומטופל במבטרה וערבה המצב של גוף לא כזה מעודד יש הקלה אבל עדיין קשה וכואב לי בכפות הידיים ובקרסוליים לפני כחודשיים התחילו להופיע לי זרמים בכפות הידיים ומהמותן ללמטה בשני הרגליים זרמים אלו הם לא נימול ואני יכול לתפקד אבל יש הרגשה מאד מעצבנת וחוסר נוחות האם תופעה זו שייכת ל דלקת או לתרופות שאני לוקח. תודה מראש.

שלום לפעמים הערבה יכולה לגרום לזרמים והפרעות בעצבים. כדאי להיועץ עם הראומטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים