כאב במפרק הלסת

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/08/2014 | 21:59 | מאת: יואל מתנה

הנני סובל מדלקת מפרקים על רקע פסוריאזיס. לאחרונה בצעתי השתלות שינים בלסת העליונה בחלק השמאלי. מאז סיום ההשתלות יש לי כאבים עזים במפרק הלסתות השמאלי והכאבים מקרינים על האוזן. הכאבים מתבטאים בעיקר בבוקר ולפני השינה. בבדיקת רופא נאמר שאין דלקת אוזניים .בדיקה חוזרת אצל רופא שיניים מראה כי ההשתלות תקינות והשיניים יושבות אחת מול השנייה בצורה טובה. שאלתי האם הכאבים במפרק השמאלי זמני ואיך עלי להתמודד עם המצב החדש? אודה לתשובה בנושא

שלום לדעתי הופעת כאב בסמיכות כה ברורה לתהליך כירורגי שיש לו השפעה מובנית על מנח השיניים והלסתות מצריך קודם כל התייחסות לנושא זה. במידה והנושא נבדק ונשלל חד משמעית פנה לראומטולוג ובחנו את האפשרות של דלקת במפרק הלסת.

מנהל פורום דלקות מפרקים