כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/02/2014 | 14:01 | מאת: ציקי

אתמול בבוקר קמתי עם כאב צווארי חזק,בלי יכולת להזיז את הראש ימינה ושמאלה.לקחתי אופטלגין ולא עזר לי. במשך היום החריפו הכאבים בצאוור, ואף אני מרגישה טנטון כמו בדלקת. וגם קשה לי בבליעה, מהכאבים. התחלטי לקחת היום בבוקר כדור בשם ברקסין, שאורטופד נתן לי בזמן שהיה לי דורבן ברגל. מה אפשר עוד להקל על הכאבים. מודה מראש על התשובה.

שלום כאב בבליעה מלווה כאב צוואר מחייב בדיקת רופא אאג ואולי הדמייה ( צילום). אם הדברים לא חולפים פני למיון.

מנהל פורום דלקות מפרקים