חשד לfmf או

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/01/2014 | 12:37 | מאת: אוריאן

שלום אני בת 20,מזה כשבע חודשים אני סובלת מכאבי בטן שהחמרו לאחרונה,וכאבי מרפקים הלכתי לאורתופד שאמר שיש לי דלקת בגב ובמרפקים נשלחתי לאורולג שאמר שיש חשד למחלת fmf והוא אמר שאני יברר גם את הכאבי בטן ואת השינוי ביציאות הרוב עצירות וצרבות הגסטרו הביא לי כדור לקיבה ונתן לי לעשות בדיקה או אמר שיכול להיות שזה המעי הרגיז אבל במעי הרגיז אין דלקת פרקים בקיצור מבולבלת

שלום בהחלט יתכן שיש קשר בין תלונות על כאב גב ומפרקים לכאב הבטן. פני לראומטולוג כדי לברר זאת.

מנהל פורום דלקות מפרקים