דמ"י

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

24/01/2014 | 22:57 | מאת: רותי

בתי חולה בדלקת מפרקים מגיל 2.5 וכיום היא בת 5. התחלנו עם מיעוט מפרקים אך כיום אני עומדים על 5 מפרקים שנפגעו עד כה ( אם כי תמיד מעורבות הברכיים ושלושת המפרקים הנוספים רק פעם התלקחו). במשך שנתיים וחצי עברה הזרקות למפרקים בתדירות של אחת לחודשיים בממוצע, מקבלת מטטוטרקסט כ-8 חודשים ללא תגובה ולאחרונה הוחלט על טיפול באנברל. בבדיקת דם של נמצא גורם ה- RF בערך של 8.7 מתוכן הדברים שקראתי באתר זה האם לבתי יש דלקת פרקים שגרונית?האם קיים סיכוי שהמחלה תחלוף או שמא היא תסבול ממנה תמיד? מה הסיכויים לנכויות? אמא מודאגת

שלום חלק מהילדים עם דלקת מפרקים אינם "סוחבים" את המחלה לבגרות אך קשה לצפות זאת. נראה שאתם מטופלים היטב. לצורך ההגדרה המדוייקת של מחלתה של בתך אני ממליץ לשאול את הראומטולוג המטפל.

מנהל פורום דלקות מפרקים