דלקת פרקים - את מי תובעים ?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/11/2013 | 19:59 | מאת: דרור

שלום לפני שנה + התחלתי להרגיש כאבים בפרקים. העניין הסתבך והתפתח . לאחר כחודשיים עזבתי את מקום העבודה שלי ( גם בגלל העניין הזה , אבל לא רק.. ) . מאז הייתי בבדיקות וטיפולים שונים ללא הועיל. לפני כחודש עברתי קופת חולים והחלפתי את הראומטולוג שלי . עכשיו אנחנו בבדיקות שונות לצורך איבחון איזה סוג דלקת פרקים יש לי ( יש קושי באיבחון - בזמנו רופא אחד חשב שיש לי פיברומיאלגיה ) . לאחר מספר חודשים מאחר ולא שילמתי עצמאית את תשלומי הביטוחים שלי הם הופסקו ( פיספסתי גם את " הריסק הזמני " ) - העניין הוא שלמרות זאת , אמרו לי שמאחר ודלקת הפרקים החלה עוד בזמן עבודתי, יש מקום להגיש תביעה לחברת הביטוח . הייתי מעוניין לקבל הנחיות מה עליי לעשות . מה עושים עכשיו ? איזה חוות דעת אני אמור להוציא ? מי אמור להוציא אותה ? האם אני אמור לפנות לראומטולוג פרטי או שהראומטולוג של קופ"ח אמור לתת לי חווו"ד ? כמה זה אמור לעלות ? האם יש מקום לתביעה מול ביטוח לאומי ?( רק אשתי עובדת ) וכו' וכו' . תודה רבה

שלום לפני הכל צריך לבחון אם יש דלקת מפרקים. פנה לראומטולוג ובסס או הפרך את האבחנה ואז תתפנה לשאר הדברים

מנהל פורום דלקות מפרקים