כאבים בחוליות הצואר

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/11/2013 | 09:21 | מאת: דובשי

לפני כשבועיים נתקפתי בכאבי ראש וסחרחורות עזים ביותר. פוניתי לבי"ח. נבדקתי נוירולוגית (סיטי,רנטגן ודיקור מתני). לאחר כיומיים מסרו שאין בעיה נוירולוגית. נגשתי לאורטופד במרפאה ומסרתי שיש לי עדיין כאב ראז והצואר נוקשה מבלי יכולת להזיזו. ביקשתי צילום חוליות צואר והתוצאה "היצור המרווח הבין חותייתי c5-6 יישור הלורדוזיס.עדיין עם כאבי ראש,לא חזקים.כאבים בצואר.ההמלצה: ארקוקסיה,צוארון וחימום המקום. עדיין לא מרגישה שינוי משמעותי (כשבועיים לאחר הרנטגן). האם אתם יכולים להמליץ על טיפול בכאבים? עלי לציין שאני עובדת מול מחשב כתשע שעות ביום. תודה עבור תשומת הלב.

שלום יתכן שחלכאב הראש שאיתו הגעת הצטרף כאב ראש כתוצאה מהניקור המותני. צריך לשתות הרבה ולנוח ולבחון אחר כך את סיבת כאב הראש. הממצא בעמוד שדרה קרוב לודאי לא מסביר את כאב הראש

מנהל פורום דלקות מפרקים