אוסטאוכונדרוזיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/08/2013 | 20:20 | מאת: ןרד

נבדקתי על ידי ראומטולוג ונאמר לי שיש חשד לאוסטאוכונדרוזיס נאמר לי שזב דלקת בסחוס בבית צלעות החזה. הכאבים לא רק באזור זה אלה גם בכתפיים עמוד שידרה כפות ידיים ברכיים. וכן כאבי שרירים. נאמר לי שהכל אותו דבר בכל המקומות. שאלתי האם יתכן מצב כזה בכלל. ואיזה בדיקות יש לעשות. או שרק על סמך בדיקה קלינית מאבחנים זאת. הומלץ לי על ארקוקסיה 90 מג בטענה שזה ישפר את כל הכאבים בכל המקומות שהזכרתי. יש לציין ששקיעת דם היתה 115 וירדה לאחר טיפול ירדה ל 50. לאחר 10 ימים. אולם הכאבים הכתפיים כפות ידיים עדיין חזקים. אודה על תשובתך

שלום בתור ניסיון טיפולי ראשון זה נראה סביר. במידה ואין תגובה מספקת ישנן אופציות אחרות. עלייך לחזור לראומטולוג .

מנהל פורום דלקות מפרקים