אבחנה לדלקת בעצם העצה והכסל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

16/08/2013 | 18:13 | מאת: שאול

שלום רב, לפני כשבוע חשתי כאבים באזור האגן ואובחנתי אצל אורטופד עם דלקת בעצם העצה והכסל. התרופה שניתנה לי היא ארקוקסיה 90. מאז הכאב לא עבר אלא החמיר ואני בקושי ישן בלילה. כמו כן שבוע לא התפניתי בשירותים. אתמול התפניתי מרצון לבית חולים ברזילי ואחרי בדיקות דם, צואה, רנטגן שיחחררו אותי הביתה. האם עלי לחכות בסבלנות להמשך הטיפול עד שהתרופה "תעשה את שלה?" או שמא עלי להתפנות לבית חולים אחר לבקשת MRI ו/או בדיקות אחרות?

שלום במידה ואכן מדובר בתהליך דלקתי המעקב והטיפול ניתנים ע:י ראומטולוג. אם ארקוקסיה אות תרופות ממשפחה זו מועילות זה קורה באופן מיידי ולא אפקט מצטבר.

מנהל פורום דלקות מפרקים