כאבי אצבעות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/06/2013 | 11:03 | מאת: מור

שלום דר, אני בת 28 מאובחנת עם as במצב טוב.. לפיי כחודשיים החלו לי כאבים בכפוץ ידיים בהתחלה ביד אחת ועבר לשנייה, אין נוקשות בוקר ןאין מוגבלות תנועה או נפיחות ואדמומיות רק כאבים חזקים של שריפה ותחושה שמישהו דופק לי על ניד.. מה שמדאיג הוא הוא שנראה לי פתאןם שאחת האצבעות החלה להיות נוטה הציגה ופרק המרוחק הקרוב לטצבע פתאןפ בולט יותר הגיןני שיש לי שם גם דלקת וכבר יש שינויים?? יש לציין מבדיקות דפ ללא סימני דלקת שקיעת דפ 20 ואים rf טני דח בטוחה שללני חודש האצבע לא הייתנ

שלום AS יכולה לגרום גם לדלקת בכפות הידיים. יש לזה טיפול . דברי עם הראומטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים