כאבים בקשת כף הרגל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/06/2013 | 17:59 | מאת: אלונה

שלום רב, הובחנתי עם דלקת פרקים פסוריאטיט . שי לי כאבים חדים בקשת כף רגל ימין זה בא והולך כל כמה חודשים ליומיים שלושה .לפני כחודש שוב הופיע הכאב והפעם לא עבר כעבור שבוע של כאבים זה הגיע למצב שממש לא יכולתי לדרוך על הרגל כיוון שהיה יום שבת במר"ם נתנו לי זריקת וולטרן וכבדורי וולטרן כולל משחה לאחר יומיים של כדורים ועוד כמה ימים של משחה זה עבר לחלוטין ועכשיו שוב חזר. האם זה קשור למחלה או שיתכן שיש משהו אחר שכדי לבדוק, יש לי תור לרמאותולוג רק לעוד חודש ,מה עלי לעשות? בתודה מראש אלונה

אלונה שלום זה בהחלט קשור למחלה ויש לזה טיפול. פני לראומטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים