דלקת פרקים פסוריאתית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/05/2013 | 14:08 | מאת: אפרת

שלום, יש לי דלקת פרקים פסוריאתית אובחנתי ע"י ראומטולוג לפני כ6 שנים מאז אני מטופלת ב4 כדורים של סלאזופרין EN כל יום ופעם בשבוע 5 כדורים של מטתרוקסט. הלכתי לנטורופת באופן פרטי והוא אמר לי שבגיל שלי זה מסוכן לקחת במשך תקופה ממושכת את הכדורים האלה (אני בת 30) אודה לייעוץ שלכם מה לעשות. יש לציין שלמרות שאני לוקחת את הכדורים יש לי כאבי פרקים באצבע במשך תקופה ממושכת תודה רבה והרבה בריאות לכולם

שלום זהו טיפול מקובל ברפואה הקונבנציונלית וניתן לקחת אותו שנים רבות.

מנהל פורום דלקות מפרקים