דלקת פרקים שיגרונית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/05/2013 | 08:36 | מאת: אסתי

יש לי שאלה אני סובלת מדלקת בכפות הרגלים היה לי בימנית הבריא עכשו בשמאל, האם לא ניתן להפתר מהמחלה הזאת מתי שהו. ל פ ע מים אני מרגישה שרפה בצוואר או גרוד עמוק ויש לי כמו כתם סגול כחול מה זה ? האם זה מתפשט בכול הגוף אויי מיי גוד אני אמא ל 4 ילדים אך מתפקדים היום אני בקושי הולכת מה ואני עם כדורים מה יהיה עוד שנה ה' ירחם וכל זה תהליך של חצי שנה יש מצב להבריא או שזה רק יחמיר. והשרפה בצוואר?. תודה לך אני מטופלת ולוקחת סליזופרין כנראה שהגוף התרגל וזה כבר לא משפיע ? מה הכדור הבא? תודה

שלום שאלת שאלות רבות. קשה לתת עליהן תשובות ללא בדיקתך. ישנן תרופות רבות מעבר לסלזופירין.פני לראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים