בעיה בזימון תורים-ומעקב .

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

03/05/2013 | 09:26 | מאת: מלי

שלום ד'ר קמחי.אני מטופלת אצלך.יש לי מחלת פרקים שגרונית כ4 חודשים.לאחר נטילת פרדניזון[וירידה הדרגתית במינון]+מטטורקסט.חל שיפור משמעותי .בדיקות הדם בגבול הנורמה למעט ההמוגלובין. הייתי אמורה להגיע לביקורת לאחר חודש וחצי.אבל לצערי לא שיבצו אותי [מחוסר תורים]התור הבא נקבע לי לשלושה חודשים. שאלתי האם ניתן לרדת ממינון הפרדניזון[ההתנפחות מציקה לי]לשתים וחצי מג'. תודה מראש.

מלי שלום לצערי הפורום אינו יכול להחליף מפגש פנים אל פנים. אני מודע למצוקת התורים.

מנהל פורום דלקות מפרקים