כאבי פרקים באצבעות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

30/04/2013 | 09:42 | מאת: מודאגת

שלום מעוניינת לדעת על טיפול בכאבי מפרקים באצבעות נאמר לי רק על קרטיזון, רוצה לדעת האם דיקור סיני יכול לעזור או עצה אחרת אשמח לתשובה אני אמא לילדה בת6 ומתקשה מולה בכל הטיפול כמו לסרק להרים ועוד. תודה

שלום יש לבחון באיזו דלקת מדובר. "קורטיזון" בהחלט אינו הטיפול היחיד

03/05/2013 | 18:58 | מאת: מודאגת

תודה על התיחסותך, נאמר לי דלקת במפרקי האצבעות וכעת יש נפיחות בשתיים מהן קבוע וקושי בתפקוד ופוחדת ששאר האצבעות יהיו דומות אמשח לשמוע מה האפשרויות לטיפול תודה.

מנהל פורום דלקות מפרקים