כאבים בגב ברגלים והאגן

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

14/04/2013 | 13:57 | מאת: ליסאי חנן

בעיית גב מותנית ידועה עשרות שנים ולפני כמה חדשים החלו כאבים בתוך האגן ולאורך עצמות הרגלים יותר קרוב לעצמות ולאורכן אך גם מעט בשרירים. בדיקות שנתן האורטופד תקינות ולאחר חוות דעתו.... אלו הבדיקות:- CT, דופלר עורקי ברגלים {זרימה},צפיפות עצם, רנטגן אגן, מיפוי עצמות וכעט מחכה במאי למרפאת כאב שאלות:-דיקור יעזור?,מתקשה בהליכה,חסר אונים וסובל אז האם "קוסמים כמו שאני אומר כלומר כל מיני מטפלים מחוץ למערכת הקופתית יעזרו? רפלקסולוגיה ועוד,תודה מראש

שלום פורום זה אינו עוסק ברפואה אלטרנטיבית. אם הבדיקות שצינת תקינות זה מרגיע במידה רבה.

14/04/2013 | 20:16 | מאת: חנן ליסאי

נאמר על ידי הרופא העונה שאם הבדיקות CT דופלר מיפוי צפיפות תקינים אז אני יכול להרגע במידה רבה. אבל מוגבלות התנועה שלי קשיי ההליכה האי יכולת לעלות מדרגות הכאבים העזים ללא נשוא מדיי פעם מביאים אותי להקשות בשאלה לאן אפנה וכיצד אקל על עצמי גם אם ריפוי מלא בלתי אפשרי וסיפרתי שאני מוזמן למרפאת כאב בחודש מאי. מחפש מוצא ובינתיים תודה

19/04/2013 | 18:22 | מאת: ליסאי חנן

נאמר על ידי הרופא העונה שלכם דר קמחי שאם הבדיקות CT דופלר מיפוי צפיפות תקינים אז אני יכול להרגע במידה רבה. אבל מוגבלות התנועה שלי קשיי ההליכה האי יכולת לעלות מדרגות הכאבים העזים ללא נשוא מדיי פעם מביאים אותי להקשות בשאלה לאן אפנה וכיצד אקל על עצמי גם אם ריפוי מלא בלתי אפשרי וסיפרתי שאני מוזמן למרפאת כאב בחודש מאי. מחפש מוצא ובינתיים תודה פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה

מנהל פורום דלקות מפרקים