טיפול סקרואיליאיטיס.

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

14/12/2020 | 11:43 | מאת: סקרואיליטיס

אשתי אובחנה במחלה של סקרואיליטיס ונשלחה לעשות כל שבועיים זריקה של תרופה שנקראת יומירה. א. רציתי לשאול האם הזריקה תחסל את הדלקת והבצקות? ב. האם הזריקה יכולה להזיק? ג. מה ההבדל בין כימי וביולוגי ומה בעצם "יותר בריא"

שלום 1. תרופה ביולוגית היא נוגדן בדרך כלל והיא מיוצרת באמצעים אחרים מתרופות המסונתזות במבחנה. 2. מטרת התרופה היא להפחית את הדלקת על ידי ניטרול מולקולה מסויימת בגוף וכך להפחית את הכאב 3. בסקרואיליאיטיס מקובל להתחיל טיפול בתרופות נוגדות דלקת פשוטות שאינן סטרואידים ואם הן לא מועילות עוברים לטיפול ביולוגי. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים