תגובת אוטואימונית להריון?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/10/2020 | 21:02 | מאת: שני

שלום לפני שלושה חודשים נקלטתי להריון ומיד החלו לי תסמינים של נוקשות וכאבים במפרקים לצערי לאחר שבוע נמצא כי ההריון כימי ולא הצליח להקלט טוב ברחם. החודש היה לי דבר דומה ומיד זיהיתי שנקלטתי כי שבוע לאחר הביוץ החלו לי אותם כאבים . הכאבים נמשכו שבועיים ולאחר מכן שוב ההריון לא נקלט והכאבים מיד פסקו. ביקשתי מהרופא לבצע בדיקות דם ולבדוק האם יש משהו אוטואימוני התוצאות : rf 6.3 , crp נמוך מ5 , ana שלילי לא ביצעתי שקיעת דם. כמו כן, אני הטרוזיגוטית לפאקטור פייב ליידן ופרטאין s נמוך. רציתי לדעת מה עליי לעשות ?

08/10/2020 | 21:03 | מאת: שני

Crp שלילי Rf 6.3

שלום בעיות פריון/כניסה להריון אינם תחום המומחיות שלי. יש להיוועץ בגניקולוג. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים