כאבים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/03/2013 | 21:12 | מאת: טלי

שלום אני ילדתי תאומים לפני כ-3 חודשים ובשבועיים האחרונים אני חווה נקשות וכאבים בעיקר בידיים ובברכיים כשאני קמה בבוקר. הנוקשות בידיים עוברת תוך כחצי שעה אך כאבי הברכיים ממשיכים לסירוגין במשך היום. האם ייתכן שמדובר בדלקת או שזוהי השפעה של המאמץ הגופני הכרוך בטיפול בתאומים וזה יעבור עם הזמן כשהגוף יתרגל? אם זו דלקת, מהו הטיפול? תודה רבה טלי

שלום ומזל טוב. חלק מתלונותייך מחייבות המשך בירור בחשד דלקת מפרקים.פני לראומטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים