שמוש בארקוקסיה לכאבי מפרקים- סקרואלאיטס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/03/2013 | 00:40 | מאת: נירה

בני בן ה-20 אובחן כסובל מדלקת פרקים סקרואלאיטס לפני כחצי שנה, לאחר מיפוי עצמות וmri.בעברו חולה ב-כוליטיס כעט ברמיסיה (לאחר קולונוסקופיה). אז לקח ארקוקסיה (90 מ"ג) וחש הקלה מידית והיה הפוגה בכאבים למשך כ-5 חודשים. לאחרונה חזרו הכאבים שמתבטאים בעקר בהליכה וגורמים לצליעה במקביל לווירוס שהתבטא בחום וכאבי גרון (לא נמצא חידק). עם סיום המחלה הכאבים גברו. החל לקחת שוב ארקוקסיה אך כיוםלאחר 3 ימים אין כמעט שיפור. האם יש טעם להמשיך עוד מס' ימים?יש משהו אחר לפני שימוש בתרופות ביולוגיות? תודה

שלום מחלות דלקתיות רבות מתלקחות לאחר תהליך זיהומי. הייתי נותן הזדמנות לארקוקסיה לפני שמכריזים על כשלון. חג שמח

מנהל פורום דלקות מפרקים