דלקת פרקים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/03/2013 | 14:18 | מאת: עדי

שלום, אני 10 ימים אחרי לידה שניה. RA התפרץ אחרי לידה ראשונה לפני כ-3 שנים. מאז מטופלת בפלקווניל כ-400 מ"ג כולל בהריון וחשה מצויין. אני מניקה הנקה מלאה ומזה כ-3 ימים אני חשה בהתלקחות. האם זה בגלל ההנקה? אם אני אפסיק להניק ארגיש טוב יותר? מה אפשר לתת לי בנוסף לפלקווניל שבטוח בהנקה? תודה.

שלום התלקחות של RA אחרי לידה היא תופעה מוכרת. אם את רוצה להניק אפשר לתת פרדניזון במינון קטן שעובר בחלב במינון קטן מאוד. תמיד אפשר להיוועץ עם המרכז ליעוץ בהנקה באסף הרופא.

מנהל פורום דלקות מפרקים