כאבים ונפיחות בפרקי אצבעות יד

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

03/03/2020 | 17:22 | מאת: עדנה

שלום. אני בת 80. כבר שנתיים שיש לי דלקת מפרקים באצבעות הידיים שהתעקמו התנפחו בפרקים וכמובן כאבים. לאמי ז'ל היו בדיוק אותן האצבעות...כך שזה גם גנטי. האם אני מבינה נכון שאין אין תרופה בעצם? רק נגד הכאב? איני רוצה לקחת הרבה תרופות ביחוד אם זו רק הקלה זמנית. תודה

שלום רוב בעיות המפרקים בגיל 80 הם על רקע ניווני/חסר סחוס . לבעייה זו יש רק טיפול סימפטומטי ( כלומר נוגדי כאב מקומיים או דרך הפה). בדרך כלל רופא המשפחה יכול לעשות את האבחנה שמדובר בבעיה זו. מציע לפנות אליו

מנהל פורום דלקות מפרקים