דלקת בגב - כאבי גב מזה כחצי שנה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/01/2020 | 17:06 | מאת: אנונימי

אהלן דר לוחם בסנפיר , חיל הים מזה חצי שנה כאבי גב באזור מרכז הגב (מתחת לשכמות) מיפוי עצמות יצא תקין לפי אורטופד - שולל דגלים אדומים, אובחן כדלקת מפה לשם כבר כחודשיים עושה פיזיותרפיה פעמיים בשבוע מקפיד לבצע תרגילים לקחתי 10 ימים אטופן שהאורטופד רשם הכאבים מסרבים להיעלם . הצעות? אני כבר אובד עצות בנושא תודה רבה

שלום אכן משמח שמיפוי עצמות תקין. סטטיסטית הסבירות לדלקת נמוכה בכאב באיזור זה ובהיותך לוחם קרוב לודאי שמדובר בבעיה שנובעת מעומס גופני. אם הכאב נמשך על אף מנוחה יש מקום לבצע CT או MRI של האיזור.

13/01/2020 | 14:33 | מאת: אנונימי

היי, תודה!

מנהל פורום דלקות מפרקים