דלקת פרקים?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

03/03/2013 | 10:33 | מאת: סיגל

כיום אני בת 42, בריאה בד"כ, לפני שלוש וצי שנים היה לי קשיון, כאבים ונפיחות באצבעות שתי הידיים, הופנתי לראומטולוג שאמר כי מדובר בדלקת פרקים ונתן לי טיפול שאותו לא לקחתי והדלקת עברה. אבל במשך ל הזמן היא חזרה לסרוגין ברמה קלה, קשה לי לעשות פעולות פשוטות כגון פתיחת בקבוקים וסחיטת מטלית ספונג'ה. הייתי בהכחשה!!! ביום חמישי האחרון קמתי חולה עם כאבי גרון, כתפיים וצוור (הרגשה של שפעת) כמו כן באותו יום ניקיתי תריסים. בלילה הלכתי לישון והתעוררתי ב 2:00 לפנות בוקר עם כאבים חזקים בשורש כף היד של יד ימין עם נפיחות כמו בלון כולל האצבעות וחוסר אפשרות לתפקד (לא יכולתי להתלבש, להכין סנדוויצים לילדים וכו') לאחר מספר שעות החלו גם כאבים חזקים ביד שמאל וגם היא התנפחה בדיוק כמו יד ימין. רואים על פרקי כפות הידיים אודם כמו כוויות ונפיחות באזור כלי הדם. אני ממש חסרת אונים, לא יכולה לטפל בילדים שלי שהם יחסית קטנים, שאלתי היא האם אכן מדובר בדלקת פרקים?ואם כן מה עלי לעשות כדי להמנע מהחמרה בעתיד? לתשובתכם אודה

שלום בהחלט יתכן מציע שתפני לראומטולוג בהקדם. אם מדובר בדלקת מפרקים- יש טיפול יעיל.

מנהל פורום דלקות מפרקים