חדשה בתחום ומבקש עזרה להבין את מצבי .

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/11/2019 | 04:07 | מאת: לימור

שלום רב, אני חדשה בנושא הזה בת 45 ולדעת רופאת המשפחה שלי ולפי התחושות שתואמות את מאפייני המחלה הזו אני כנאה סובלת ממנה. הגוף נפוח כבר שבוע. והכאבים חזקים בידיים וברגליים, קיימת קשיחות בידיים וקושי לתפקד איתן. קיבלתי ארקוקסיה 90 למשך שבועיים ועברו כבר 5 ימים. ביום יש שיפור בתחושות, מהערב והלילה הכל קשה יותר עד כדי שלא ניתן לישון . יש לי תור רחוק לראומומתולוג, השאלה, האם הטיפול הזה אמור לעצור את ההתקף ואני אמורה לחזור להרגשה כללית רגילה. והאם אני צריכה לקבל איזה טיפול נוסף מהרופא הזה שעיכוב שלו עד התור יכול לגרום לי נזק. אודה לתשובה. תודה

שלום אם אכן יש נפיחות בכפות הידיים/אצבעות או רגליים יש לבדוק שאין מדובר בדלקת מפרקים. הטיפול בדלקת מפרקים הוא יעיל ומונע נזק למפרקים. רצוי להגיע במהירות האפשרית לבדיקת ראומטולוג. ארקוקסיה היא עזרה זמנית בלבד בהקשר של דלקת מפרקים

מנהל פורום דלקות מפרקים