דיאתרים 50 מג . טיפול בדלקת בסחוסים . המלצה בבקשה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

13/10/2019 | 22:47 | מאת: ענת כהן

שלום. אני בת 65 ואובחנתי כחולת שחיקת סחוסים הגורמת לי לכאבים בכל מיני מקומות בעצמות. הראומטולוג רשם לי לקחת דיאתרים 50 מיליגרם בחודש ראשון ולאחר חודש ראשון לעלות ל2 כדורים.הוא הזכיר לבוא לבקורת אחרי 3 חודשים של טיפול(תפקודי כבד אחרי שלושה חודשים ) אבל אמר שהטיפול יכול להמשך שנה . שאלתי : האם מותר ליטות תרופה זו שנה ? זה יכול לפגוע בכבד אחרי תקוםה כל כך ארוכה ? תודה רבה .

שלום התועלת בדיאטרים יחסית נמוכה. אם את מרגישה שהתרופה מועילה יש אולי טעם להמשיך ליטול.

מנהל פורום דלקות מפרקים