טיפולים נלווים לדלקת פרקים RA

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/09/2019 | 12:17 | מאת: מיקי

שלום, אני אובחנתי ב RA כאשר זה מתרכז כעת בבסיס האגודל בשתי הידיים, מה שגורם קשיים רבים בתיפקוד. אני מטופל בפלקוויניל ופרדניזון. האם טיפולים נלווים יכולים לעזור: 1. למרוח וולטרן ג'ל או פלדיין ג'ל על הפרק? אם כן, איזה מהם עדיף? 2. לחמם או לקרר עם כרית חימום/קרח? אם כן, איזה מהם עדיף? 3. להשתמש ב B Cure Laser? תודה

שלום אם אתה ממשיך לסבול תחת טיפול בפלקניל ויש דלקת מפרקים שגרונית יש לשדרג את הטיפול. אנא פנה לראומטולוג.

12/09/2019 | 09:24 | מאת: מיקי

סליחה ד"ר קמחי, הייתי צריך להבהיר: אמרו לי שלוקח מספר חדשים עד שפלקוויניל עוזר. בגלל זה אני גם מקבל פרדניזון, אבל הרופאה שלי מעדיפה שאני אמעיט במינון. חיפשתי טיפול "מקומי" שיקל על המצב בינתיים. תודה

שלום למעט וולטרן במריחה או טראומיל לא מוכר לי טיפול מקומי

מנהל פורום דלקות מפרקים