ניתוח לתיקון דיפורמציות כפות רגליים וידיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/02/2013 | 16:57 | מאת: שירלי

אני בת 46 עם פסוריאטיק-ארטריטיס מזה כ- 15 שנה. מתפקדת נהדר ומטופלת בסלאזופירין. דלקת המפרקים שלי מאוזנת על ידי התרופות אולם הפסוריאזיס לצערי חוגג. ברצוני לנתח את מפרקי אצבעות יד ימין ושתי אצבעות כף רגל שמאל שמאוד מפריעות לי בנעליים הן אסתטית והן בהליכה. כמו כן בידיים. הרופאה שלי טוענת שלא כדאי שזה יקבע לי אותן ולא בטוח יצליח מה דעתך. כי אני מאוד רוצה לנתח וכן מי הם מנתחים טובים בתחום שהנך מכיר. תודה רבה מראש.

שלום אני מציע שתפני לכירורג כף יד אורטופד כף רגל עם צילומים עדכניים ותקבלי חוות דעת מסודרת על האופציות. רק כך תוכלי לקבל החלטה מושכלת. יש מגוון רחב של מומחים שמתפרסם באתרים של הקופות

מנהל פורום דלקות מפרקים