לא רוצה לחזור לסטרואידים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/01/2013 | 11:48 | מאת: דבי

שלום!חולה כבר 5 שנים בדלקת פרקים(פסוריאטית כנראה)לאחר אנברל והומירה שאיתם לא הצלחתי להפסיק פרדנזון אני על אקטמרה כשנה וחצי.לפני כחצי שנה הצלחתי להפסיק פרדניזון.מזה כחודשיים המצב החמיר מאוד באצבעות הידיים.יש לך רעיון?אני מאוד לא רוצה לחזור לסטרואידים(לחץ דם גבוה,שברתי רגליים בתאונת דרכים והעצמות לא מתאחות....)אני גם מנסה צמחונות כמה חודשים-זה לא עוזר.יש לזה בסיס ברפואה הקונוציונלית?תודה רבה

שלום נראה שניסית דברים רבים. צריך להכנס לפרטים ולבדוק מה עבד חלקית כדי לנסות להפחית את הצורך בסטרואידים.

מנהל פורום דלקות מפרקים