טיפןל ביןלוגי אקטמרה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/03/2019 | 18:40 | מאת: אירית

התייעצות חולה בדלקת מפרקים ra אמורה להתחיל שבוע הבא פעם ראשונה בטיפול ביולוגי אקטמרה בשבועים האחרונים יש לי שיפור בכאבים ובתנועה (כרגע מטופלת -פרינזון 10 מג,פלקווניל 2 כדורים ביום,זריקת מטוג'קט 25 מג פעם בשבוע) האם לאור השיפור שיש לי בימים האחרונים כדאי לי להתחיל בטיפול הביולוגי (מאוד חוששת) תודה

שלום את משתמשת בסטרואידים במינון שהוא גבוה ממה שרצוי לאורך זמן ובמינון מרשים של מטוטרוקסט. יתכן שמתן של אקטמרה יאפשר להפחית את מינון הסטרואידים ואת מינון המטוטרוקסט מה שיפחית חלק מתופעות הלוואי . זה רווח ראשון. הרווח השני הוא שזה מאט את התקדמות הנזק המפרקי. התרופה בטוחה לשימוש וקלה מבחינת תופעות הלוואי. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים