האם כדאי להפסיק?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

25/01/2019 | 13:54 | מאת: בני.

שלום, אני לוקח סלזופירין חודש, ומעלה בהדרגה את המינון. לפני שבועיים בבדיקות דם הwbc היה 7.0, שבוע שעבר היה 6.20 ואתמול 5.70 כל שבוע הוא יורד קצת (הנורמה היא 4-10) יש לי גם הרבה פצעים בפה שנראים כמו אפטות בערך 6 פצעים במקומות שונים בפה (לפני שהתחלתי סלזופירין בדרך כלל לא היו לי פצעים בפה) האם הירידה משבוע לשבוע בwbc מחייבת הפסקה? תודה

שלום הירידה בספירה הלבנה והפצעים בפה מטרידים. נא פני לראומטולוג שלך להנחייה. קרוב לודאי שההמלצה תהיה המשך מעקב שבועי. במידה ויש חריגה בתפקודי הכבד או שמופיע חום/פריחה להפסיק בכל מקרה

מנהל פורום דלקות מפרקים