דלקת במפרק היד

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

20/01/2013 | 11:48 | מאת: ע.כ.

הבת שלי סובלת מזה כ-4 חודשים כאבים במפרק היד כולל האגודל. ברצוני לציין שהיא חיילת ומתוקף תפקידה התופעה ידועה היא ניגשה לרופא ונתנו לה מוסקול ואח"כ תרופה (לא זוכרת את שמה) ל- 3 ימים בלבד היא פוחדת לקחת את התרופות כי היא פוחדת להירדם במשמרות(יש לציין שבד"כ בצבא דוחפים סתם תרופות ובין היתר היא פוחדת גם לקחת אותן) מה אפשר לעשות ואילו תרופות יעילות? והאם התרופות האלו שנתנו לה הן יעילות? והאם בזמן שהיא תגיעה לחופשה (סופ"ש) ניתן יהיה לקחת וזה יעבור

שלום קשה לעשות אבחנה מהמידע שמסרת. ניתן לקחת אותה לבדיקה בחופשה. מוסקול הוא תרופה שמכילה בעיקר אקמול.

מנהל פורום דלקות מפרקים