אנטזיטיס אחרי לידה ושבר בעצם הפוביס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/10/2018 | 23:55 | מאת: שני

היי שלום אני 10 חודשים אחרי לידה 3 חודשים הייתי על כיסא גלגלים והליכון לא מתפקדת וכאבים נוראיים..כתוצאה מהלידה כנראה ששברתי את עצם הפוביס ונהייתה לי דלקת בין הגיד לעצם? MRI:סימנים של אנטיזיטיס בחלק האחורי של הסאקרו אליאלקליים נראית בצקת לשד עצם כתמית בשתי הכנפיים של הסקרום הסננה בשתי הכנפיים אינה ברורה רציתי עוד חוות דעת כי הלכתי לכמה וכל אחד אמר אחרת אני כרגע מטפלת בדיקור ואוסתאופטיה אמורה להתחיל פיזותרפיה ועוד 4 חודשים מיפוי עצמות הכאבים קיימים עדיין ביום יום לא חזרתי לעבוד כי פשוט לא יכולה יש תקופה שזה אמור לעבור?

שלום מאד קשה להבחין בתשאול בבדיקה ובאמצעי הדמייה בין שינויים במפרקי האגן לאחר לידה לבין תהליך דלקתי ראשוני. מיפוי עצמות לא יועיל לקידום האבחנה. קרוב לודאי שיש מקום להמתין מספר חודשים כדי לבחון אם יש הטבה אם מדובר בשינויים שלאחר לידה ולהיעזר בינתיים בנוגדי דלקת רגילים. מעקב ראומטולוג כמובן.

מנהל פורום דלקות מפרקים