דלקת מפרקים לילדים.....

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

15/09/2018 | 00:16 | מאת: סעיד

שלום.הבן שלי בן 6.לאחרונה התחיל להתלונן בכאבים מכתפים והגבלה ללא תזוזה.לאחר יומים התחילו גם כאבים בברך ובקרסול דבר שלא יכל לישר את הרגל.לאחר בירור במוקד נמצא בבדיקת שקיעה דם 55 במקום 20 .הרופא אמר שיש לו דלקת כנראה במפקרים.וביקש לבצע בדיקה אם יש לו חידק או התלונן על כאבים בגרון..האם יש קשר לחיידק בגרון שיכול לגרום לכאבים או באמת יתכן שיש לו דלקת מפרקים.אני מאוד לחוץ ומוטרד מהנושא

שלום יתכן קשר בין דלקת בלוע לבין דלקת מפרקי. מציע לקחת אותו למיון ילדים באחד מבתי החולים או לראומטולוג ילדים.

מנהל פורום דלקות מפרקים