דלקת באגן סקרואילאיטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/06/2018 | 20:58 | מאת: נירית

אני בת 39, אובחנתי בבדיקת mri שיש לי סקרואילאיטיס דו צדדי, אך בעיקר צד ימין. אני סובלת מכאבים חזקים למשך כל היום ובקושי מסוגלת לעמוד על הרגליים או לפעולות בסיסיות אחרות. התחלתי טיפול ביולוגי של רמיקייד 200 מ"ג לטיפול (2 טיפולים עד כה) ואין שום שינוי בכאבים. שאלתי היא- כמה טיפולים נדרשים עד שארגיש הקלה והאם אתה ממליץ על בי קיור לייזר כמשכך כאבים כיוון שאף משכך כאבים לא עוזר לי.

שלום 200 מג רמיקייד נותנים בדר"כ כאשר המטופל שוקל 40 ק"ג. אם זה המשקל שלך רצוי לקבל החלטה לגבי יעילות התרופה בעוד 2 טיפולים. אם את שוקלת יותר יתכן שאת מקבלת מינון נמוך מידי. לא מכיר מחקרים על נושא הלייזר בתחום זה.

19/12/2018 | 18:18 | מאת: NOT_FOUND

אני גם סובל מהמחלה הארורה הזאת 6 שנים! ויותר גילו לפני חודשיים בלחץ....מיפוי עצמות ואחר כך MRI.. כרגע אני לוקח אוקסי סירופ ופרקוסט(יותר גרוע מסמים) השאלה שלי... האם אני יכול להוציא רישיון לקנאביס .. הכדורים והמחלה גמרו לי תחיים מכל הבחינות .

מנהל פורום דלקות מפרקים