דלקת מפרקים JIA בילדה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/02/2018 | 14:54 | מאת: אקי

שלום וברכה ביתי בת 13 סובלת כבר שנים מדלקת מפרקים של גיל הילדות, שפגעה במפרקים שונים בגוף שטופלו. מטופלת כרגע ביומירה, יש לה דלקת בצוואר, שמעט התעקם ו"נתפס" בעיקבות הפסקה של שנה בטיפול, חזרנו לטיפול, הצוואר השתפר אך לא התיישר לגמרי, רציתי לשאול בבקשה: האם פיזיותרפיה תעזור לעניין? יש סיכוי שהצוואר יחזור להיות נורמלי? ושאלה נוספת: מהם אחוזי הסיכוי שהמחלה תחלוף בהתבגרותה? תודה רבה!!

שלום מדובר בילדה ועל כן יש להיוועץ בראומטולוג ילדים.

13/02/2018 | 11:23 | מאת: ניר

שלום אני נמצא במקרה דומה מבקש שהאימא תיצור קשר 0527010252 ניר תודה

מנהל פורום דלקות מפרקים