דחוף לי לדעת

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

15/12/2012 | 15:56 | מאת: סגל

עברתי מיפוי עצמות כל גופי התשובות הן: קיימת קליטה מוגברת בסטילואיד פרוסס של האולנה מימין שאר השלד תקין [סיכום: קליטות מוגברות כנ"ל הנראה על רקע טרומה לקורלציה קלינית ורדיולוגית אני סובלת מכאבים מזה חודש בכף היד שעברו לי הכאבים גם ליד השנייה ולכפות רגליים ולברכיים הרופא שלח אותי לראומוטולוג שאני יראה אותו רק עוד חודשיים ביגלל שאין תורים קרובים יותר אני שותה משכחי כאבים מסוג זאלדיאר שותה 3 פעמים ביום ובכל זאת מתעוררת בלילה מכאב ושקר לי כל גופי כואב ובמיוחד הפרקים אני עובדת עבודה טבחית במטבח עבודה קשה עם היידים וכל היום על הרגליים האים יש לי דלקת פרקים השמח לחוות דעת מחכה דחוף תודה סיגל מתחיל לכאובלי האצבעות ידים אני סוגרת יד למה זה לא היה אמא איזה כאב איזה פחד האים אני אמורה להפסיק לעבו עד שראומוטולוג יראה אותי מוכנה לבוא אופן פרטי

שלום נשמע שאת סובלת מאוד. ללא בדיקה שלך קשה להתחייב על האבחנה.דלקת מפרקים היא בהחלט אפשרות. מציע שתפני לראומטולוג.

16/12/2012 | 16:12 | מאת: סיגל

אבל האים הבדיקת מיפוי עצמות מעידה על דלקת פרקים אני רוצה לדעת ראומוטולוג יראה אותי עד חודשיים

מנהל פורום דלקות מפרקים