רעידות בזרועות בלילה.

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/12/2017 | 21:40 | מאת: לילך

שלום, לאחרונה אני מרגישה רעידות בזרועות בלילות. עברתי ברור נוירולוגי, שבהם שני נוירולוגים קבעו כי לא מדובר במחלת פרקינסון. אני פשוט אובדת עצות כי אני לא מבינה מה זאת התופעה הזאת, במשך היום הכל תקין, ואילו בלילה יש לי רעידות בזרוע/ זרועות ונדמה לי שבשתי הזרועות. כשאני מתעוררת אני מרגישה לעוד כמה שניות את הרעד, ולאחר מכן הוא נעלם לחלוטין, וחוזר חלילה. מכיוון שבין השאר יש לי מעט כאבי מפרקים בכתפיים, באצבעות ובאזור העכוז, חשבתי שאולי יש כאן משהו ששייך למפרקים. אציין כי יש לי גם מעט esr גבוה, אך ה - crp תקין. אם יש לך איזה שהיא הצעה או איזה שהיא כיוון, אשמח לשמוע . תודה

שלום התופעה אינה מוכרת לי כחלק מהסתמנות של בעייה ראומטולוגית.

מנהל פורום דלקות מפרקים