נפלתי על רגל ישרה ועכשיו יש לי כאבים בברך

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/12/2017 | 02:31 | מאת: אור בוחבוט

אהלן, היום בערב נפלתי לא מגובה רב, קצת ממהירות לא שמתי לב לסוג של מדרגה, נפלתי מאיזה אפשר לומר 25 סנטים ונחתתי על רגל ישרה, אני שוקל בערך 88 קילו, גובה 178 מתאמן כבר שנה שישית עוד מעט אם הנתונים האלה משנים, ואני מרגיש כאבים ממש ממש עזים, בהתחלה עוד יכולתי ללכת, עכשיו כבר בקושי, ממש ממש קשה בעיקר אחרי שאני קם ממושב, יש איזה בעיה שאתה יכול להצביע עליה ? האם זה כזה חמור ? זה יכול להשפיע על הפרופיל הצבאי שלי ?

שלום כאב שאינו מאפשר הליכה לאחר חבלה מחייב בדיקת אורטופד וצילום לשלול שבר. יתכנו גם פגיעות אחרות כגון קרע במינסקוס או רצועה. פנה לבדיקה במהירות האפשרית.

שלום כאב שאינו מאפשר דריכה לאחר חבלה מחייב בדיקת אורטופד וצילום לשלילת שבר. יתכנו גם קרע במינסקוס או נזק לרצועה

מנהל פורום דלקות מפרקים