חולה במחלת ankylosing spondylitis

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/12/2012 | 09:34 | מאת: ליאורה ישראל

הוגדרתי כחולה של אנקילוסינג ספונדליטיס, למרות שבאיזו שהוא שלב הוגדרתי גם כחולת סאפו ע"י גדול הראומוטלוגים, טופלתי בהתחלה בארדיה (פמידרונט) אחרי פעמיים זה לא השפיע, טופלתי ביומרה, אנברל, והפעם האחרונה בסימפוני לכל אחת מהתרופות הביולוגיות היו לי תופעות לוואי וההשפעה של התרופה היתה רק למשך זמן של חודשיים שלושה למעט הסימפוני אחרי 2 זריקות פעם בחודש בזריקה השלישית זה לא השפיעה, וזה גרם לי לתופעת לוואי של פצעים ברגליים מעט בגוף נעשתה לי ביהופסיה ברגל אבחנה tinea pedis' onychomycosis' tinea manuum'onychomycosis manuum הפרופסור שמטפל בי הרים ידיים ולדעתי אין לא פתרון למצוקתי, לבנתיים אני לוקחת תרופות להקלה על כאבים אנטי דלקתי.ביקשתי לעשות בדיקה גנטית FMF הוא שלל את בקשתי למרות שיש לי כאבי בטן לא מוסברים כאבים בחזה ובידים, מצבי הקליני מוגבלות בעמוד השדרה יש לי חוליות מחוברות וחוסר גמישות נוראי, האם יש לך משהו להציע לי אודה לך על התייחסותך חג אורים שמח

שלום כפי שציינת טופלת על ידי מיטב הראומטולוגים כך שיהיה זה יומרני להציע משהו בפורום זה.

21/12/2012 | 08:18 | מאת: חי אלימלך

שלום ליאורה, אשמח להחליף כמה מילים. אני חולה במלחה המוזכרת. יש לי חשד לדלקת פרקים מקשחת. מספר הפלאפון שלי 052-4565210

01/01/2013 | 15:50 | מאת: Pumiki

לבדוק גסטריטיס וקרוהן. בהצלחה ואל תרימי ידיים!!

מנהל פורום דלקות מפרקים