נפיחות חוזרת בידיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/11/2017 | 21:14 | מאת: ליאת

בת 35, שנה אחרי לידה. מידי שבועיים יש לי נפיחות בידיים ללא סיבה ידועה. הנפיחות כואבת כאשר לוחצים על האזור ולעיתים האזור חם. לעיתים מופיע כאב בשעות הערב ובמהלך הלילה האזור מתנפח. הנפיחות נמשכת יום ונעלמת. הנפיחות הייתה פעם בגב כף היד, פעם באצבע האמה, פעם מתחת לאגודל - הכל באותה היד ופעם מתחת לכף היד ביד השנייה. האם התופעה ידועה? תודה

שלום נפיחות כואבות בכפות ידיים מחייבת לשלול דלקת מפרקים. מציע לתעד את הנפיחות במצלמת הטלפון ולגשת לרופא המשפחה. הוא יפנה לראומטולוג או אולי לאלרגולוג בהתאם לממצאים

מנהל פורום דלקות מפרקים