חוות דעת לגבי תסמונת/מחלת ריינו

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/10/2017 | 23:30 | מאת: ל...

שלום אני מאובחנת עם תסמונת ריינו עם השנים הכאבים משפיעים על תפקוד היום יומי במיוחד עם שינוי טמפרטורה אבל זאת לא הסיבה שאני רושמת כאן יש לי נעילות בלסת וגם כאבים במפרקים וגם ציפצופים באוזניים לפעמים זה ציפצופים אבל רוב הזמן אני שומעת כמו דפיקות לב גם עם אני חוסמת את האוזניים והשאלה שלי היא האם התופעות האלו קשורות זו לזו או שזה דברים שלא קשורים אחת לשני אאאא ולהוסיף יש לי הומוזיגוט ל MTFHR אשמח לחוות דעת תודה רבה ל...

שלום הקשר בין תסמונת ריינו והתופעות שתארת אינו מוכר לי. גם הקשר ל MTHFR אינו מוכר לי.

מנהל פורום דלקות מפרקים