גאוט?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/12/2012 | 16:37 | מאת: לילך

מזה שבואיים כאבים בכף רגל שמאל מתחת לבוהן בכרית הדריכה ובגב כף הרגל. הכאבים היו עזים ביותר השתפרו ללא תרופות ושוב חזרו. המיקום קצת השתנה. אורטופד אבחן גאוט וראמטולוג די שלל כיוון שאני צמחונית ואישה[גיל 43]בדיקות ח.אורית בדם תקינה ובשתן 500,שהבנתי שזה בטווח הנורמה אך גבוה כך אמר האורטופד.למי לפנות?המלצה לרופא באיזור ירושלים?ומה אתה חושב לגבי אבחנה עדיין אינני יכולה לדרוך על הרגל

שלום גאוט היא מחלה נדירה בנשים. לא ברור ממכתבך אם חומצת השתן גבוהה. מציע לפנות לראומטולוג.

20/12/2012 | 14:14 | מאת: יעל

בעלי סבל מאוד מהתקפים חוזרים של גאוט, הטיפול שקיבל מהרופא גרם לו לתופעות לואי קשות לבחילות ושילשולים ובהמלצת חברה הגענו למטפלת מעולה שרה ברק 0528818842 שנתנה לו מורינגה וספירולינה ועוד כמה תוספים וכבר שלושה חודשים שאין לו התקף. ממליצה בחום.

מנהל פורום דלקות מפרקים