נפיחות ברגליים - בת 84

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/09/2017 | 12:16 | מאת: גיל

אימי בת 84 הופנתה לבדיקת אולטרסאונד עקב נפיחות ברגליים וכאבים תוצאות הבדיקה : באספקט ap מימין הודגמה תפיחות רקמה רכה באורך 1.3 ס"מ עם בליגינג עם טישטוש גבולות. באספקט השמאלי- אותו ממצא ללא בליגינג. מהם פשר הממצאים? האם אולי עדות לדלקת? מהו הטיפול המומלץ? תודה

שלום צריך לקשר את הממצא ב US עם הממצא בבדיקה קלינית. זה יכול להיות מספר דברים. צריך להחליט האם יש מקום לדימות נוספת/הוצאת הממצא הכל בהתאם לקליניקה.

מנהל פורום דלקות מפרקים