כאבי תופת בשריר בית החזה השמאלי, שוקל אופטלגין

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/12/2012 | 13:56 | מאת: גלעד

אני בן 40 חולה קרוהן, בחודש האחרון אני סובל מכאבים חדים בבית החזה מצד שמאל שבאים לידי ביטוי בפעילות שגרתית. צילומי רנטגן לא הראו כלום.פשוט כלום כולל בית החזה והצלעות. קיבלתי ארקוקסיה וסלקוקס כאפשרויות (משככי כאבים ואני דלקתיים חזקים) אבל הגסטרולוג (מנהל מחלקת גסטרו באיכילוב) המליץ לי לא להתקרב אליהן על מנת למנוע החרפה לקרוהן לקיבה ובכלל למערכת העיכול. האם אופטלגין בטוח מספיק? אני קורא דברים זוועתיים עליו כגון: http://www.haaretz.co.il/news/health/1.1851882 http://www.haaretz.co.il/news/health/1.1803534 האם יש תחליף? מה עליי לעשות? ותור לראומטולוג לוקח הרבה זמן. התחלתי דיקור ורפלקסולוגיה אך הכאבים נותרו. מה דעתך, אני עובד עיצות.

שלום האם הקרוהן בשליטה. במה אתה מטופל עבור הקרוהן?

05/12/2012 | 18:22 | מאת: גלעד

2 שקיקוני Pentasa כל בוקר זהו, הקרוהן יחסית בשליטה. התסמינים אינם חריפים כמו בקרוהניסט קלאסי, מספר היציאות שלי בתקופה האחרונה הוא 4-3 ליום "בלבד" במצבי סטרטס אני עולה ל 7. אני מטופל אצל מטפל כאב וגם בדיקור וברפלקסולוגיה, להגיד שזה עוזר בינתיים-בקושי, הכאבים שם.

מנהל פורום דלקות מפרקים