דלקת פרקים ראקטיבית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/12/2012 | 01:14 | מאת: elk

שלום, אני בן 21 עם עבר רפואי תקין. בעקבות וירוס בבטן פיתחתי דלקת פרקים ראקטיבית בגפיים התחתונות. הדלקת עברה אחרי כחצי שנה, אך אני עדיין מרגיש כאבים בפרקים שהיו מודלקים, בעיקר בפעילות הגורמת לי להשתמש בכל טווח המפרק. בבדיקת דימות שעשיתי אין ממצאים מיוחדים פרט לציסטה מזערית מדיאלית בברך. יכול להיות שזה מה שגורם לכאבים? אם לא- מה כן יכול לגרום לכאב? מה הפתרון? תודה רבה

שלום חסרים נתונים , הן על התלונות שלך והן מבדיקות המעבדה. מציע שתשוב להבדק על ידי ראומטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים