נוקשות וכאבים במפרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/11/2012 | 14:52 | מאת: לואיזה1

שלום רב,שאלתי מופנית לכל מי מהמומחים שיוכל לענות לשאלתי. אני בת 57, עם עבר של סרטן השד שטופל בניתוח והקרנות ללא כימו' ,קיבלתי טמוקסיפן 5 שנים ועכשיו חצי שנה לוטרדין.בשנתיים האחרונות אני סובלת מנוקשות במפרקים : פרקי הידיים,האצבעות,( לפני 3 שנים קיבלתי זריקה באגודל בגלל שנתקע , ועכשיו זה שוב חזר) מדי פעם יש לי כאבים בברכיים,וכל הזמן בגב התחתון. בעיקר כאשר אני יושבת יותר מ 10 דקות .אינני יכולה לקום ומיד ללכת מהר אלא צריכה לעמוד להתייצב ולהתחיל לאט לזוז. אני מכירה מבוגרים ממני שיותר גמישים וזריזים,למרות שאני מתעמלת ,אין לי משקל עודף. האם בעייתי שייכת לאורטופדיה? אולי לאנדוקרינולוג? אשמח לבשורות טובות...לואיזה1

שלום נשמע שאת זקוקה להערכה על ידי אורטופד וראומטולוג. יותר מזה קשה לומר ללא בדיקה שלך.

מנהל פורום דלקות מפרקים