דלקת פרקים נעורים אצל ילדים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

15/05/2017 | 20:14 | מאת: אלנה

שלום רב אחיין שלי בן שלוש וחצי מתלונן כבר שבוע מכאבי פרקים ובטן אולטרסאונד בטן תקין צילום חזה תקין חוץ מהרבה אוויר .. בדיקת שתן חלבון 60 ig G870 Crp 1 Rheumatoid factor 11.8 הוא סובל מפפילומה בגרון . זה יכול להיות דלקת פרקים נעורים? איזה בדיקות צריך לעשות עוד כדאי לשלול את זה ? תודה מראש

שלום מצרף תשובתו של פרופ' עוזיאל- ראומטולוג ילדים "זה יכול להיות כאבי מפרקים משנים למחלה נגיפית בא"מ תתכן דלקת מפרקים- כדאי להגיע לבדיקה לראומטולוג ילדים אם התלונות נמשכות"

מנהל פורום דלקות מפרקים