דלקת פרקים חמורה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

25/11/2012 | 08:14 | מאת: רעות ב

שלום! אבא שלי סובל מדלקת פרקים חמורה מאוד. ניסינו את כל הטיפולים האפשריים.. כרגע הוא הופנה לטיפול ביולוגי. אבל הגוף שלו לא מקבל את הטסט שעושים לפני.. כרגע הוא מזריק לעצמו זריקות שמעקבים את התפשטות המחלה. מה עליו לעשיו. אם אחרי שהוא שותה את הכדורים עדין הוא לא יהיה כשיר לטיפול הביולוגי מה יהיה? תייעץ לי בבקשה

שלום אני מבין בין השורות שהוא מקבל טיפול מונע בשחפת. אם זה אכן כך, בדר"כ אפשר להתחיל טיפול ביולוגי כחודש חודשיים אחרי תחילת הטיפול כל עוד הוא ממשיך לקבל את הכדורים לשחפת.

מנהל פורום דלקות מפרקים