כאב ברגליים-האם זו דלקת מפרקים?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/11/2012 | 02:26 | מאת: נלוש

היי, בחצי שנה האחרונה אני סובל מכאבים נוראיים ברגליים-בכל השוק עד לכף הרגל שממש מפריעים לי לתפקוד. בקור הכאבים חזקים עוד יותר. הלכתי לבלי סוף רופאים ואף אחד לא נתן לי פתרון שעזר לי,הגעתי עד למצב שלקחתי כדורים פסיכיאטרים שמנטרלים במוח תחושה של כאב,מה שגם לא עזר. הכאבים החלו לי לפני יותר מחצי שנה אבל בחצי שנה האחרונה הם פשוט בלתי נסבלים. אני לא יודע מה גורם לכך ומשתגע,קשה לי נורא לתפקד בעבודה ובכלל. פעם הייתי מתאמן יותר,אני משער שאולי זה קשור,גם כיום אני בכושר, אבל פחות . בנוסף פעם בהתאם לעונה הייתי משתזף. אני מיואש כבר מהמצב ומת לדעת מה הפתרון לבעיה. האם מדובר בדלקת מפרקים?? אשמח מאוד מאוד לכל עזרה.תודה.

שלום חסרים המון פרטים:גילך, מחלות אחרות, בירור שעברת. אין מנוס מתשאול ובדיקה. נסה לפנות לראומטולוג

07/12/2012 | 00:51 | מאת: נלוש

אני בן 23 כל חיי הייתי בריא בתחילה הכאבים היו חלשים אך הם מתגברים עם הזמן ובעיקר בקור זקוק לעוד פרטים?

מנהל פורום דלקות מפרקים